Benecol®
TEHOJUOMAT

Joskus pienellä muutoksella voi olla suurikin vaikutus. Lisäämällä yhden pienen BENECOL® -jogurttijuoman päivittäiseen ruokavalioosi saat kolesterolia alentavan vaikutuksen jo 2-3 viikossa.

Lisätietoa tehojuomista

Benecol®
JOGURTIT

Voit alentaa kolesteroliasi myös nautiskellen. BENECOL®-jogurttien täyteläinen koostumus on herkullinen lisä aamiaiseen, välipalaksi tai jopa ruuan jälkeen nautittavaksi. Aidot marjat ja hedelmät maustavat koostumuksen, ilman lisä- tai väriaineita.

Lisätietoa jogurteista
Benecol Vadelma ja Persikka Jogurtti

Benecol®
LEVITTEET

Benecol-levitteillä on helppo korvata perinteiset voit ja margariinit. Kolesterolia alentaessasi et joudu tinkimään hyvästä mausta. Maistuva, Kevyt ja Oliivi-levitteet sopivat hyvin ruuanlaittoon ja leivontaan: tee myös lempiresepteistäsi kolesterolia alentavia herkkuja!

Lisätietoa levitteistä
Benecol Laktoositon kasvirasvalevite 59% on maidoton ja laktoositon levite leivälle ja ruuanlaittoon.

Benecol®
VÄLIPALAPATUKAT

Välipalapatukat ovat uusi tapa alentaa kolesteroliasi. Nauttimalla vain yhden patukan päivässä saat jo tarvittavan tehon. Koe marjapatukan herkullinen jogurttikuorrutus tai herkuttele hasselpähkinäpatukan tummalla suklaakuorrutuksella. Korkealaatuisista raaka-aineista koostetut välipalapatukat on helppo nauttia myös liikkeellä ollessasi.

Lisätietoa välipalapatukoista

Benecol®
Greek Style-jogurtit

Runsas ja raikas koostumus sopii hyvin aamiaiselle välipalalle kuten myös ruuanlaittoon. Makuvaihtoehtoina Maustamaton ja Mango-Passionhedelmä.

Lisätietoa jogurteista