Tomaatti-feta toast

(1 leipä)

VALMISTUSAIKA Alle 30 min

AINEKSET

muutama kirsikkatomaatti

1 tl juoksevaa hunajaa

1 tl balsamiviinietikkaa

2 palaa ruisleipää

50 g kevyt feta-juustoa Benecol Maistuva levite

runsaasti tuoretta basilikaa

VALMISTUSOHJE

KYPSENNYS

1.

Pese kirsikkatomaatit ja halkaise ne kahtia. Laita kirsikkatomaatit pieneen kulhoon ja lorauta päälle hunajaa ja balsamiviinietikkaa.

2.

Voitele ruisleipäsiivut Benecol Maistuvalla.

3.

Lusikoi toisen leipäsiivun päälle tomaattiseos ja murustele päälle fetajuusto.

4.

Laita tomaattien ja fetan päälle vielä runsaasti tuoretta basilikaa, nosta toinen leipäpala kanneksi.

5.

Paista täytettyä leipää voileipägrillissä tai paistinpannulla painon alla, kunnes se on ihanan rapea ja juusto on sulanut.

KATSO KAIKKI RESEPTIT