Sieni-bruschetta

(8 kpl)

VALMISTUSAIKA Alle 30 min

AINEKSET

1/2 sipuli

3 dl tuoreita sieniä (esim. herkkusieniä)

30 g Benecol Maistuva levite

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

1 rkl balsamiviinietikkaa

8 pientä siivua täysjyväleipää

1 valkosipulinkynsi

tuoretta persiljaa

VALMISTUSOHJE

KYPSENNYS

1.

Kuori ja pilko sipuli.

2.

Leikkaa sienet siivuiksi.

3.

Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle Benecol Maistuva.

4.

Paista rasvassa hetken aikaa sipulisilppua ja lisää sen jälkeen sienet.

5.

Paista seosta keskilämmöllä, kunnes sipulit ja sienet ovat pehmenneet ja saaneet väriä.

6.

Lisää mausteet ja balsamiviinietikka. Anna seoksen karamellisoitua. Siirrä pannu sivuun.

7.

Paahda leipäviipaleet kuumalla pannulla.

8.

Hiero leivän pinnat halkaistulla valkosipulilla ja laita sieniseosta niiden päälle. Koristele herkulliset bruschetat persiljasilpulla.

KATSO KAIKKI RESEPTIT