Pestokana

VALMISTUSAIKA 20 min

2 annosta

AINEKSET

25 g basilikaa

25 g pinjansiemeniä

15 g murennettua parmesaanijuustoa

1 valkosipulinkynsi

40 g (pestoon) Benecol Oliivi levite

15 g (öljyä) Benecol Oliivi levite

2 tuoretta kanan rintafilettä à 150 g

160 g haluamaasi pastaa

Höyrytettyä parsakaalia ja papuja

VALMISTUSOHJE

Valmistelu

1

Valmista pesto silppuamalla basilika pienessä monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää pinjansiemenet, juusto ja valkosipuli ja sekoita uudelleen. Lisää Benecol® Oliivi -levite ja sekoita tahnaksi. Siirrä syrjään.

KYPSENNYS

2

Lämmitä uuni lämpötilaan 200 °C / kiertoilmauuni 180 °C. Lämmitä öljy paistinpannussa. Lisää kananrintapalat ja anna kypsyä 10 minuuttia. Kääntele paloja, jotta molemmat puolet ruskistuvat. Aseta leivinpaperille ja kypsennä uunissa noin 10 minuuttia, kunnes liha on täysin kypsää.

3

Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja valuta hyvin. Sekoita joukkoon pesto, peitä kannella ja jätä sulamaan pariksi minuutiksi. Tarjoile kana ja pasta kasvisten kanssa.

KATSO KAIKKI RESEPTIT