Hyppää sisältöön
parsaa yrttilevitteen kanssa

Parsaa yrttilevitteen kanssa

Kahdelle
Valmistusaika
30 min
Ainesosat
  • 50 g
    Benecol Maistuva levite or Benecol Kevyt levite
  • tuoretta persiljaa ja ruohosipulia
  • jauhettua mustapippuria
  • Lisää:
  • 1
    nippu tuoretta parsaa
  • loraus sitruunamehua
Ohjeet
  1. Valmista yrttilevite. Pilko persilja ja ruohosipuli hienoksi silpuksi ja sekoita yritit ja Benecol-levite seokseksi pienessä kulhossa. Lisää seokseen hieman jauhettua mustapippuria oman makusi mukaan. Laita valmis yrttilevite jääkaappiin odottamaan siksi aikaa, kun valmistat parsat.
  2. Huuhtele parsat ja leikkaa varsien päästä valkoinen osa pois. Keitä parsoja hiljalleen kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Valuta tämän jälkeen vesi pois ja laita parsat tarjolle lautaselle.
  3. Ota yrttilevite jääkaapista ja laita sitä noin lusikallinen parsojen päälle. Purista päälle sitruunasta mehua ja kruunaa annos mustapippurilla.
  4. Nauti herkullisesta satokauden ruuasta!

Haku