Parsaa yrttilevitteen kanssa

(2-3 annosta)

VALMISTUSAIKA Alle 30 min

AINEKSET

50 g Benecol Maistuva leviteor Benecol Kevyt levite

tuoretta persiljaa ja ruohosipulia

jauhettua mustapippuria

Lisäksi:

1 nippu tuoretta parsaa

loraus sitruunamehua

VALMISTUSOHJE

KYPSENNYS

1.

Valmista yrttilevite. Pilko persilja ja ruohosipuli hienoksi silpuksi ja sekoita yritit ja Benecol-levite seokseksi pienessä kulhossa. Lisää seokseen hieman jauhettua mustapippuria oman makusi mukaan. Laita valmis yrttilevite jääkaappiin odottamaan siksi aikaa, kun valmistat parsat.

2.

Huuhtele parsat ja leikkaa varsien päästä valkoinen osa pois. Keitä parsoja hiljalleen kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Valuta tämän jälkeen vesi pois ja laita parsat tarjolle lautaselle.

3.

Ota yrttilevite jääkaapista ja laita sitä noin lusikallinen parsojen päälle. Purista päälle sitruunasta mehua ja kruunaa annos mustapippurilla.

4.

Nauti herkullisesta satokauden ruuasta!

KATSO KAIKKI RESEPTIT