Mustikka-jogurttituorepuuro

Tuorepuuro valmistetaan edellisenä iltana ja annetaan seistä 6–8 tuntia. Sitä ei tarvitse kypsentää aamulla, vaan se on valmista syötäväksi suoraan jääkaapista!

VALMISTUSAIKA 5 min

1 annos

AINEKSET

40 g (runsas 1 dl) kaurahiutaleita

1 plo Benecol Mustikka- tehojuoma

3/4 dl maitoa

1/2 banaani paloiteltuna

kourallinen tuoreita tai pakastemarjoja

kanelia (valinnainen)

VALMISTUSOHJE

Valmistelu

1.

Kaada kaurahiutaleet, Benecol-jogurttijuoma ja maito kulhoon.

2.

Peitä kelmulla tai laita kannelliseen astiaan ja anna seistä yön yli.

3.

Lisää annokseen aamulla esimerkiksi banaaniviipaleita ja mustikoita. Mausta halutessasi ripauksella kanelia. Nauti kylmänä!

KATSO KAIKKI RESEPTIT