Mustikka-jogurttituorepuuro

Tuorepuuro valmistetaan edellisenä iltana ja annetaan seistä 6–8 tuntia. Sitä ei tarvitse kypsentää aamulla, vaan se on valmista syötäväksi suoraan jääkaapista!

VALMISTUSAIKA 0 min

1 annos

AINEKSET

40 g (runsas 1 dl) kaurahiutaleita

1 Benecol Mansikka-tehojuoma

3/4 dl maitoa

1/2 banaani paloiteltuna

kourallinen tuoreita tai pakastemarjoja

kanelia (valinnainen)

VALMISTUSOHJE

KYPSENNYS

1.

Kaada kaurahiutaleet, Benecol-jogurttijuoma ja maito kulhoon

2.

Peitä kelmulla tai laita kannelliseen astiaan ja anna seistä yön yli

3.

Lisää annokseen aamulla esimerkiksi banaaniviipaleita ja mustikoita

4.

Nauti!

KATSO KAIKKI RESEPTIT