Kanaleivät piknikille

(4 kpl)

VALMISTUSAIKA Yli 60 min

AINEKSET

4 maustamatonta kanafileetä

1/2 dl hunajaa

1/2 dl Dijon-sinappia

suolaa

1 punainen paprika

1 punasipuli

Tuoretta baby-pinaattia

8 viipaletta täysjyväleipää

Kypsentämiseen ja voiteluun Benecol Maistuva levite

VALMISTUSOHJE

KYPSENNYS

1.

Marinoi kanafileet. Laita kanat kulhoon, lisää sekaan hunaja,  Dijon-sinappi sekä suola ja sekoita ne yhteen huolellisesti.

2.

Laita fileet ja marinadi suljettavaan pussiin tai rasiaan ja anna maustua jääkaapissa vähintään neljä tuntia.

3.

Huuhtele vihannekset. Leikkaa paprika sekä punasipuli siivuiksi.

4.

Kypsennä marinoidut kanapalat paistinpannulla Benecol Maistuva -levitteessä. Anna  jäähtyä hetki.

5.

Voitele leipäpalat molemmilta puolilta ja paista pannulla rapeiksi.

6.

Täytä kanalla, paprikalla, punasipuliviipaleilla ja koristele tuoreella baby-pinaatilla. Herkullista!

KATSO KAIKKI RESEPTIT