Gratinoidut munakoisot

(4-6 annosta)

VALMISTUSAIKA Alle 60 min

AINEKSET

1 munakoisoa

suolaa

mustapippuria

Paistamiseen:

Benecol Maistuva levite

Kuorrutukseen:

100 g pecorino romano-juustoa

runsaasti tuoretta basilikaa

2 valkosipulin kynttä

1 dl korppujauhoja

2 tl sitruunamehua

1/2 dl mascarponea

250 g kirsikkatomaatteja

Viimeistelyyn:

rypsiöljyä

VALMISTUSOHJE

KYPSENNYS

1.

Pese ja viipaloi munakoisot.

2.

Paista munakoisot Benecol Maistuvassa. Suolaa ja pippuroi.

3.

Aseta viipaleet leivinpaperoidulle uunipellille vieri viereen.

4.

Raasta juusto, suikaloi basilikat ja hienonna valkosipulin kynnet. Yhdistä korppujauhojen ja mascarponen kanssa.

5.

Levitä seos munakoisoviipaleiden päälle.

6.

Kuutioi tomaatit ja aseta ne kuorrutteen päälle.

7.

Pirskottele päälle rypsiöljyä.

8.

Gratinoi 250 asteessa noin 12 minuuttia.

9.

Tarjoa lisukkeena tai salaatin kanssa pääruokana.

KATSO KAIKKI RESEPTIT