Benecol kaura-karpalokeksit

VALMISTUSAIKA EI SOVELLETTAVISSA

AINEKSET

1 dl kuivattuja karpaloita

1/2 dl kuorittuja manteleita

1 tl leivinjauhetta

1/2 dl mantelijauhetta

1 dl sokeria

1 dl fariinisokeria

1 muna

VALMISTUSOHJE

KYPSENNYS

1.

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2.

Rouhi mantelit veitsellä pienehköiksi paloiksi. Leikkaa karpalot saksilla pienehköiksi paloiksi

3.

Yhdistä kaurahiutaleet, jauhot, mantelijauhe ja leivinjauhe.

4.

Vaahdota rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

5.

Lisää joukkoon muna.

6.

Sekoita jauhoseos vaahtoon.

7.

Lisää mantelit ja karpalot ja sekoita tasaiseksi.

8.

Nostele lusikoiden avulla noin 40 nokaretta leivinpaperin päälle.

9.

Paista uunissa noin 10 minuuttia.

Säilytä tiiviissä rasiassa.

KATSO KAIKKI RESEPTIT