Aprikoosi-letut

Nämä pannukakut sopivat herkutteluun milloin tahansa.

VALMISTUSAIKA EI SOVELLETTAVISSA

AINEKSET

1/2 dl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja

ripaus suolaa

1 kananmuna

3 dl maitoa

1 rkl sulatettua Benecol Benecol Maistuva levite

60 g kuivattuja aprikooseja paloiteltuna

VALMISTUSOHJE

Valmistelu

1

Sekoita jauhot ja suola kulhossa ja tee pohjalle kolo. Riko muna koloon, lisää sulatettu Benecol Maistuva ja puolet maidosta.

2

Sekoita jauhot nesteeseen vähitellen, kunnes ne ovat kokonaan sekoittuneet, ja vatkaa sitten tasaiseksi taikinaksi. Sekoita loppu maito joukkoon vasta sen jälkeen.

KYPSENNYS

3

Kuumenna teflonpaistinpannu ensin kuumaksi ja alenna lämpötila sitten keskilämmölle. Lisää taikinaa ohuelti pannulle

4

Paista keskilämmöllä 1–2 minuuttia, kunnes pinnalle alkaa muodostua kuplia. Käännä ja paista toiselta puolelta. Pidä lämpimänä tarjoiluun saakka.

5

Tarjoile aprikoosien kanssa.

KATSO KAIKKI RESEPTIT