Aasialaista kalaa ja vihreitä kasviksia

VALMISTUSAIKA 20 minutes

2 annosta

AINEKSET

1 pieni punainen chili

250 g parsakaalia tai parsaa

200 g paksoita halkaistuna

100 g sokeriherneitä

2 150 g siikafileetä

2 rkl Tamari Soijakastiketta

2 rkl extra-neitsytoliiviöljyä tai rypsiöljyä

1 cm:n pala tuoretta inkivääriä raastettuna

2 rkl hunajaa

1 rkl korianterinlehtiä

1 pieni sitruuna

VALMISTUSOHJE

KYPSENNYS

1.

Paloittele puolikas chili pieniksi paloiksi ja toinen puolikas isommiksi paloiksi. Jaa parsakaali, paksoi ja sokeriherneet kahdelle suurelle leivinpaperiarkille. Aseta kala kasvisten päälle.

2.

Sekoita tamarikastike, öljy, raastettu inkivääri, hunaja, silputtu korianteri ja paloiteltu chili pienessä kulhossa. Valuta seos kalafileiden päälle. Nosta leivinpaperin reunat toisiaan vasten ja kierrä pari kertaa, jotta paketti pysyy kiinni.

3.

Aseta paketit uunipellille ja kypsennä 15–20 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Anna jäähtyä ennen paperin poistamista. Ripottele päälle chilisiivuja ja korianterisilppua. Tarjoile sitruunalohkojen kera.

KATSO KAIKKI RESEPTIT