Siirry sisältöön

Kerää viisi foliokantta:

saat hienon Benecol®-pöytärasian

Rasioita jäljellä:

0 kpl


Rasiat postitetaan kerralla tammikuun lopulla.

Arjen pientä estetiikkaa

Hienoa, että Benecol®-levitteet ovat sydäntäsi lähellä! Teetimme rajoitetun erän Benecol-kuosilla koristeltuja keraamisia pöytärasioita. Uskollisena Benecol-käyttäjänä sinulla on nyt mahdollisuus saada sellainen itsellesi. Pöytärasiassa voit säilyttää kumpaa tahansa leviterasioistamme (225g tai 450g) ja toki se sopii myös muuhun säilyttämiseen – vaikka leikkeleille tai juustolle.

 

Huom!

Keräilykampanja on päättynyt. Rasioiden postittaminen aloitetaan tammikuun loppupuolella. Kiitos osallistumisestasi!

 

Benecol®-keräilykampanjan säännöt

Kampanjan järjestäjä

Benecol-keräilykampanjan järjestäjä on Ravintoraisio Oy, PL 101, 21201 Raisio.

 

Kampanja-aika

Kilpailuaika on 15.8.–29.12.2017.

 

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat täysi-ikäiset henkilöt.   

 

Kampanjan tarkoitus

Benecol-keräilykampanjan tarkoitus on palkita kuluttajia, jotka ostavat säännöllisesti Benecol-levitteitä.  Heillä on mahdollisuus saada maksutta Benecol-kuosilla koristeltu pöytärasia.

 

Osallistuminen kampanjaan

Kilpailuun voi osallistua postittamalla keräilykampanjan voimassaoloaikana yhteensä 5 Suomessa myynnissä olevien Benecol-levitteiden foliokantta osoitteeseen Raisio-konserni, Kuluttajapalvelu/Benecol-kampanja, PL 101, 21201 Raisio. Foliokansien mukaan on liitettävä viesti, josta käyvät ilmi osallistujan nimi, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka sekä puhelinnumero. Postituskuoren postimaksun maksaa osallistuja. Vaillinaisella tai puuttuvalla postimaksulla varustettuja kuoria ei lunasteta. Foliokansia on kuoressa oltava vähintään viisi kappaletta.  

 

Kampanjapalkinnot, niiden määrän julkaiseminen ja toimittaminen

Kampanjan palkinnoiksi on varattu 3500 keraamista, Benecol-kuosilla koristeltua pöytärasiaa, jonne mahtuu kumpi tahansa Benecol-leviterasioista (225g tai 450g). Palkintorasioita varataan ja nimetään osallistumiskuorien lähettäjille päivittäin kuorien saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin niitä riittää. Mikäli palkintovaraston loppumispäivänä osallistumiskuoria saapuu enemmän kuin rasioita on vielä jäljellä, viimeiset rasiat arvotaan ko. päivänä saapuneiden osallistumisten kesken.

Ravintoraisio Oy maksaa rasian postituksen mutta ei vastaa mahdollisista rikkoutumisvahingoista postituksen aikana. Rasiat postitetaan kampanjan päätyttyä, vuoden 2018 alussa.

Jäljellä olevien rasioiden määrän voi tarkistaa päivittäin verkko-osoitteesta benecol.fi/kerailykampanja.

 

Järjestäjän vastuu

Kampanjan järjestäjän vastuu kampanjan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa.  Kampanjaan osallistuja vapauttaa kampanjan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

 

Arpajaisvero

Kilpailun järjestäjä vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

 

Sääntöjen noudattaminen

Osallistumalla tähän kampanjaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan virallisia sääntöjä.