Benecol®-kampanjan säännöt

 

Kampanjan järjestäjä

Benecol-kampanjan järjestäjä on Ravintoraisio Oy, PL 101, 21201 Raisio.

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 21.09.–01.10.2018

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat täysi-ikäiset henkilöt.   

Kampanjan tarkoitus

Kampanjan tarkoitus on tarjota 500 ensimmäiselle lahjakortti Terveystalon kolesterolimittaukseen.

Osallistuminen kampanjaan

Kampanjaan voi osallistua täyttämällä lomakkeen tiedot kampanja-aikana. 500 ensimmäiselle postitetaan lahjakortti Terveystalon kolesterolimittaukseen.

Kampanjapalkinnot ja niiden toimittaminen

Kampanjan palkinnoiksi on varattu 500 lahjakorttia Terveystalon kolesterolimittaukseen. Lahjakortti on voimassa 10.11.2018 asti. Ravintoraisio Oy maksaa lahjakortin postituksen mutta ei vastaa mahdollisista rikkoutumisvahingoista postituksen aikana. Lahjakortit postitetaan kampanjan päätyttyä, viikoilla 40 tai 41. Lahjakortin saajille ei erikseen ilmoiteta sen lähettämisestä.

Järjestäjän vastuu

Kampanjan järjestäjän vastuu kampanjan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa.  Kampanjaan osallistuja vapauttaa kampanjan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjän vastuu 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Facebookin vastuuvapaus

Arvonta ei ole millään tavoin Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaan liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kampanjan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

Sääntöjen noudattaminen

Osallistumalla tähän kampanjaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan virallisia sääntöjä.

Rekisteritiedot

Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.