Siirry sisältöön

Benecol® voi & rypsiöljy 60 % - kolesterolia alentava teho ja voin hyvä maku 

Uudessa Benecol® voi & rypsiöljy -levitteessä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla kolesterolia alentava teho ja voin hyvä maku. Voi antaa levitteelle herkullisen maun ja suussa sulavan rakenteen. Levite maistuu voille ilman, että tyydyttyneen rasvan määrä nousee liian korkeaksi.

Levitteen sisältämästä voista huolimatta, siinä on sama kasvistanoliesterin kolesterolia alentava teho kuin muissakin Benecol-tuotteissa. Lisäksi levitteen rasvahappokoostumus on erinomainen. Siinä on runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja eli suositeltua pehmeää rasvaa. Toisaalta levitteen valmistuksessa ei tarvita lainkaan kovia kasvirasvoja kuten palmu- tai kookosrasvaa.

Herkullinen Benecol voi & rypsiöljy 60 % on monipuolinen rasvaseos, joka sopii paitsi leivän päälle myös paistamiseen ja leivontaan.

Benecol voi & rypsiöljy –levitteellä on Sydänmerkki

Benecol voi & rypsiöljy -levite on ainoa voita sisältävä levite, jolle Sydänmerkki on myönnetty! Suomen Sydänliiton ja Suomen Diabetesliiton hallinnoima Sydänmerkki annetaan levitteelle, jossa ei ole liikaa kovaa rasvaa ja suolaa. Sydänmerkistä voit lukea lisää www.sydänmerkki.fi –sivustolta.

Vertaa ravintosisältöjä!

Ravitsemussuosituksissa suositellaan voin ja voita sisältävien levitteiden välttämistä, koska voi sisältää paljon tyydyttyneitä rasvahappoja eli ns. kovaa rasvaa. Voita sisältävät levitteet puolestaan joko sisältävät runsaasti voita tai niissä on yhdistetty voihin kovia kasvirasvoja, kuten palmu- tai kookosrasvaa. Siksi niissä on runsaasti tyydyttynyttä rasvaa, joka nostaa veren kolesteroli- pitoisuutta.

Benecol voi & rypsiöljy 60 % -levite on kuitenkin poikkeus, sillä sen rasvan laatu on erinomainen.

Ravintosisältö 100 g

Benecol
voi&rypsiöljy

Oivariini
vähärasvaisempi

Flora & voi
normaalisuolainen

Energia kJ

2240

2250

2610

Energia kcal

540

550

626

Rasva g

60

60

70

josta tyydyttynyttä g

17

23

28

josta tyydyttymätöntä g

44

26

ei ilmoitettu

Suola g

1,0

1,2

1,2

D-vitamiini µg

20

10

7,5

Ainesosat

Rypsiöljy (37%), voi (27%), vesi, kasvistanoliesteri (14,7 g/100 g**), suola, kirnumaitojauhe, emulgointiaineet (E471, auringonkukkalesitiini), aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), väri (beta-karoteeni), A- ja D3-vitamiini. **vastaa 8,7 g/100 g kasvistanolia