Siirry sisältöön

Benecol® -tuotteet alentavat tutkitusti kolesterolia

Tuotteissa on käytetty suomalaista innovaatiota, kasvistanoliesteriä, joka valmistetaan suoraan luonnon raaka-aineista. Tällä luonnon tehoaineella on harvinainen sairauden riskin alentamiseen liittyvä terveysväittämä* ja yli 70 kliinistä tutkimusta, jotka kertovat sen tehosta ja turvallisuudesta.

Benecol-tuotteiden päivittäinen käyttö alentaa kolesterolia tehokkaasti jo 2-3 viikossa!

Kehomme valmistaa kolesterolia itse ja sen lisäksi saamme sitä myös ruoasta. Kehon valmistama määrä vaihtelee henkilöittäin ja tämä selittää osittain sen, miksi toisilla arvot ovat korkeammalla, vaikka ruokavalio olisi terveellinen. Kolesteroli imeytyy ruuansulatuskanavasta verenkiertoon, jossa sen huonot vaikutukset syntyvät. Benecol-tuotteiden kasvistanoliesteri estää kolesterolia imeytymästä verenkiertoon, jolloin kolesterolin määrä veressä vähenee. Tuotteita pitää käyttää joka päivä, jotta vaikutus pysyy yllä. Tuotteita kannattaa nauttia aterian yhteydessä, jolloin vaikutus on tehokkaimmillaan.

*Elintarvikkeita koskevia ravitsemus- ja terveysväittämiä säätelee Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1924/2006, eli väiteasetus. Kasvistanoliesterille on hyväksytty seuraavanlainen terveysväite:

"Kasvistanoliesterien on osoitettu alentavan veren kolesterolitasoa. Korkea kolesteroliarvo on sydäntaudin riskitekijä."