Olemme jo yli 20 vuoden ajan auttaneet ihmisiä Suomessa syömään terveellisemmin. Tuolloinen tutkimuspäällikkömme, professori Ingmar Wester tiesi, että kasvistanolit alentavat kolesterolia estäen sen imeytymistä verenkiertoon. Vuosien tutkimustyön tuloksena hän keksi, että yhdistämällä kasvistanoleita ja rypsiöljyä saadaan kasvistanoliesteriä. Se on ainutlaatuinen, patentoitu ja itsessään mauton ainesosa, jota voidaan lisätä ruokiin.

Kolesterolia alentava kasvistanoliesteri on edelleen Benecol®-tuoteperheen perusta. Uskomme vahvasti, että hyvää tekevä, herkullinen ruoka tuo iloa elämään, josta jokaisen kuuluu nauttia täysin sydämin!

Hyvinvoinnin lyhyt historiikki

Benecol®-tuotteet tulivat suomalaisiin ruokakauppoihin vuonna 1995. Kolesterolia alentavia ruokia olikin jo odotettu: esimerkiksi Pohjois-Karjala-projekti oli saanut suomalaiset miettimään sydänterveyttään. Benecol-leviteuutuus oli sellainen hitti, että sen myyntiä piti säännöstellä!

Kahdessa vuosikymmenessä Benecol®-tuoteperhe on kasvanut; miljoonat ihmiset ympäri maailmaa, jotka haluavat alentaa kolesteroliaan helposti ja herkullisesti, nauttivat nyt Benecol®-levitteitä, -jogurtteja, -tehojuomia ja -välipalapatukoita.
Johtavat ravitsemusasiantuntijat ovat tutkimuksissaan tulleet siihen tulokseen, että kasvistanolit ovat yksi harvoista ravinnon ainesosista, jotka voivat aidosti alentaa kolesterolia. Korkea kolesteroli on sydäntaudin riskitekijä.

ALKUUN